A Budapest-Budavár Rotaract Club és a Rotaract Club Budapest – Margitsziget egy rendkívülien különleges projekttel búcsúztatta az idei nyarat! Augusztus 31-én szerveztük meg ugyanis a Budapest Rooftop Cinemával együttműködve a Tiszta szívvel c. film jótékonysági vetítését.

Célunk az összegyűjtött adománnyal a Suhanj! Alapítványt, és azon keresztül is végtaghiánnyal, ill. autizmussal élő gyermekek úszásoktatásának támogatása volt.

A filmnézést megelőzte egy pódiumbeszélgetés Fenyvesi Zolival, a film főszereplőjével, Gusztos Péterrel, a Suhanj! Alapítvány elnökével, Vados Bencével, az úszásprogram oktatójával, és Majoros Ádámmal, a magyarországi Rotaract klubok idei évi kormányzójával.

Köszönhetően a fantasztikus nyár esti hangulatnak Budapest felett, a film különlegességének, a tartalmas beszélgetéseknek, és a nemes célunknak a projekt eredményeként 200.000 forintot adományozhattunk az alapítvány részére, amely szintén egy különleges esemény keretein belül történt meg. Klubunk tagjai ellátogattam a Suhanj Fittness-be, Magyarország első integrált edzőtermébe, ahol a fogyatékkal élőkkel edzhettünk együtt, Fenyvesi Zoli vezetésével.

A Tiszta szívvel c. film vetítése nem csupán egy rendkívülien sikeres projekt példája volt, hanem a klubok közötti együttműködés és összetartás fontosságának és sikerének is. Ezért is volt különleges mindannyiunk számára!

IMG_7475

IMG_4738

IMG_7559IMG_7572