fabry

A Rotaract Club Budapest-Margitsziget és Hajós András meglátogatta Fábry Sándort. Ha szeretnéd tudni pontosan miért, akkor május 28-án, este 20:35-kor Téged is várunk a DUNA Televízió tévéképernyője elé.

Alábbi cikkünkben olvashatsz néhány kulisszatitokról, illetve megtekintheted a műsor előzetesét.

Csütörtök este a Dunán Fábry!!!Csütörtök este 20:35-kor Fábry a Dunán!! 🙂

Posted by Fábry Most on Friday, 22 May 2015

Bizonyára emlékeztek arra, amikor a klub közlekedésbiztonsági napot tartott a Mese oviban. (Vágó Piros és Hajós András két keréken a gyermekek biztonságáért).  A rendezvény után Hajós András megkérte a Rotaract Club Budapest-Margitsziget tagjait, hogy segítsenek neki ötlete kivitelezésében. Andrásnak, akiről tudjuk, hogy ha teheti, két keréken közlekedik, az az ötlete támadt, hogy ki kellene alakítani egy gyakorlatsort, amit a gyerekek minden alkalommal el tudnak végezni biciklizés előtt. Az volt a célja, hogy a bemelegítés gyakorlataiba bele legyenek csempészve olyan elemek, amelyekkel a gyerkőcök le tudják ellenőrizni, hogy bringájuk egyes alkatrészei alkalmasak a kerékpározásra és biztonságosak a közlekedés közben. Andrásnak segített Bánfalvi Zita (a Rotaract Club Budapest-Margitsziget alelnöke), aki aerobik edzői végzettséggel is rendelkezik, ezért könnyűszerrel össze tudta rakni  a gyakorlatsort. Ezeket a mozdulatokat a gyerekek mindig elvégezhetik biciklizés előtt.

fabry1

 Május 7-én a gyerekek és a Rotaractosok ellátogattak az MTVA székházába, ahol egy gyors kamerapróba után indulhatott is a felvétel. András az interjúban bemutatta a Rotaractot, majd utána a gyerekekkel és Zitával előadta a vicces gyakorlatsort.  A fellépés után a Rotaractosok végignézték a műsort.

Öröm volt számunkra, hogy csatlakozhattuk ehhez a remek kezdeményezéshez, hiszen nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyermekeknek minél korábban megtaníthassuk a biztonságos közúti közlekedés alapjait. Terveink szerint jövő tavasszal ismét ellátogatunk egy oviba egy újabb közlekedésbiztonsági nap keretében. Külön köszönjük Andrásnak a közös munkát!