2018 június 30-án Majoros Ádám a magyar Rotaract 2017/2018-as évének Kormányzója ünnepélyes keretek között átadta a kormányzói láncot Nyitray Ágnes megválasztott Kormányzónak.

Köszönjük Ádámnak az elmúlt évet. Lelkesedésével felrázta a magyar Rotaractot. Tavaly nyáron a kormányzói éve kezdetekor minden idők eddigi legjobb nyári tréningjét szervezte meg a csapatnak, melyen több mint 80 Rotaractos vett részt. A Color War koncepciója és sikere igazi csapattá formálta a klubokat. Ötletével hagyományt teremtett.

A csapatépítés mellett a szakmai képzésre is hangsúlyt fektetett, hiszen tavaly ősszel először került megrendezésre a PETS/SETS, az elnökök és titkárok képzése. Magas szívonalon zajlottak a district konferenciák, mind Budapesten, mind Sopronban.

A magyar Roundtrip különösen népszerű a külföldi Rotaractosok körében. Az elmúlt évben is egy szuper hetet töltöttünk együtt nyolc külföldi Rotaractossal ellátogatva néhány magyar nagyvárosba, megismertetve velük a magyar kultúrát és Rotaractot.

Csapatszellem és a nemzetköziség erősítése jellemezte az évet. Mi így emlékezünk, köszönjük! 🙂

Továbbá sok sikert kívánunk Áginak, akit a 2017/2018-as őszi district konferencián egyöntetűleg szavaztak meg a Rotaract klubok. Nincs kétség afelől, hogy nagyszerű és kiemelkedő év lesz.

Hajrá Rotaract!

 


Cimke: