Rotaract Club Budapest-Budavár

Budapest-Budavár Rotaract Club 1996-ban, az egyik első budapesti klubként alakult. Túlnyomórészt dolgozó tagokból álló klub, jó hangulatú baráti társaságként szervezzük jótékonysági projektjeinket. Minden évben megrendezett eseményeink közé tartozik egy óvoda halmozottan hátrányos helyzetű gyerkőceinek támogatása, az OviMikulás, OviHúsvét keretei között. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a gyűléseinken.

Gyűlés: Grund, minden héten kedden 19 órától

Weboldal
E-mail
Facebook
Instagram: @rotaract.budavar

 

Rotaract Club Budapest International 🇬🇧

A Rotaract Budapest International az egyetlen Rotaract klub Magyarországon, ahol a gyűlések hivatalos nyelve az angol. Éppen ezért főleg külföldi tagok alkotják, de bárkit szívesen látunk, aki érdeklődést mutat a klubunk iránt, legyen az külföldi, vagy magyar. Legfőbb célunk, hogy segítsük a környezetünkben élőket, miközben egy olyan közösséget alkotunk, ahol lehetőség van arra, hogy az emberi kapcsolatokból barátságok alakuljanak. Ehhez irányvonalat és garanciát a Rotary és a Rotaract szellemisége nyújt nekünk. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, gyere el egy gyűlésünkre és ragadj itt.

Gyűlés: Grund, minden héten szerdán

E-mail: rotaractbudapestinternational@gmail.com
Facebook
Instagram: @racbudapestinternational

 

Rotaract Club Budapest – Margitsziget

Budapesten élsz és szívesen csatlakoznál egy fiatalos jótékonysági klubhoz? Szeretnél a szabadidődben embertársaidon segíteni közben pedig életre szóló barátságokat kötni? Akkor jó helyen jársz – a Rotaract Klub Margitsziget csak Rád vár! Nincs más dolgod, mint a megadott elérhetőségeken felkeresni minket és mi eláruljuk Neked a választ! Ne felejtsd, a jelszó: Rotaract!

Gyűlés:

E-mail:
Facebook
Instagram: @racmargitsziget

 

Rotaract Club Debrecen

A klub mottója: „Idővel a vízcseppek Egy óriási edényt is megtelítenek.” (Buddha)

A Rotaract Klub Debrecen egy lelkes és lendületes 18 és 30 év közötti fiatalokból álló baráti kör, amely a helyi közösség érdekében törekszik jótékony tevékenységre. Igyekszünk a fiatalok figyelmét ráirányítani a környezetünkben élők szociális szükségleteire és problémáira, valamint ezekre képességeinkhez mérten, megoldást találni. Egyesületünk a barátságon, szórakozáson, segítőkészségen és felelősségtudaton alapszik, amelyhez minden hasonló elveket valló fiatal csatlakozhat. Klubunk elsősorban egy baráti társaság, ami keretében rendszeresen tartunk gyűléseket, hogy a tagok találkozhassanak egymással, közéleti dolgokról beszélhessenek, az aktuális projekteket és jótékonysági akciókat megvitassák, előadásokat hallgassanak egymástól vagy külső előadóktól és legfőképpen jól érezzék magukat.

Gyűlés:

E-mail: rotaractdebrecen@gmail.com
Facebook
Instagram: @rotaractclubdebrecen

 

Rotaract Club Debrecen Főnix

Debrecen második Rotaract Clubja, a Debrecen Rotaract Club Főnix 2014 januárjában kezdte meg munkáját, október óta pedig hivatalossá is vált a Club működése. Tagjaink 16-25 év közötti fiatalok, akik szívesen áldozzák a szabadidejüket nemes célokra. Szerveztünk már rászoruló gyermekeknek gyereknapot, kutyamenhelynek gyűjtést, több jótékonysági bulit, élelmiszergyűjtést, mikulás napot, készítettük mellrákkal műtötteknek szívpárnát, illetve valóra váltottuk egy leukémiás kisfiú álmait. Célunk, hogy minél több fiatallal megismertessük az önkéntesség fogalmát és azt a vele járó érzést, örömet, ami akkor tölti el az embert, ha embertársain segít.

Gyűlés:

E-mail: info@fonix.rotaract.hu
Facebook
Instagram: @rotaractfonix

 

Rotaract Club Győr

Jótékonykodnál, de nem tudod hogyan? Velünk megvalósíthatod ötleteidet. A győri Rotaract Club olyan fiatalok társasága, akik tesznek azért, hogy a világ amelyben élünk jobb legyen. Ha győri vagy Győr környéki vagy és szívesen segítenél másokon, csatlakozz hozzánk. 3 szó, ami leginkább jellemez minket: segítségnyújtás, barátság és szórakozás.

Gyűlés:

E-mail: rotaractclubgyor@gmail.com
Facebook
Instagram: @rotaract_club_gyor

 

Rotaract Club Kecskemét

Klubunk 2016 decemberében kezdte munkáját a kecskeméti Inner Wheel Club Gyógyszerbank projektje keretein belül. Itt ismerkedtünk meg az igazi Rotary érzéssel, és beleszerettünk. 2017 májusában lettünk hivatalosan Rotaract Club, és már június 9-én megrendezésre került Charter ünnepségünk. Első projektünk plüssállatok adományozása volt, mely a rászoruló gyermekekért zajlott. Ezt szeretnénk minden évben véghez vinni. Új klubként tele vagyunk ötletekkel, és tervekkel, amelyeket már „csak” meg kell valósítani. Tagjaink 16-24 év közötti fiatalok, akik jó kedvvel áldoznak időt szabadidejükből a jó ügyek érdekében. Friss klubként célunk az, hogy társaink a mi klubunk nevét is gyakran emlegessék, mint jó példát.

Gyűlés: csütörtökönként a Tanítóképző Főiskola Klubterme

E-mail: rotaract.kecskemet@gmail.com
Facebook
Instagram: @kecskemeti.rotaract

 

Rotaract Club Sopron

A Rotaract Club Sopron 2011-ben jött létre. A clubot tíz egyetemi hallgató alapította, a soproni székhelyű Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának diákjai. Jóllehet még ma is felülreprezentáltak a közgazdászok a clubban, azonban már tagjaink között tudhatunk többek között mérnöki és pedagógusi végzettséggel rendelkező fiatalokat is. Új tagokat üdvözölhettünk a soproni középiskolás korosztályból is, akik az érettségire való felkészülés mellett cserediák hónapokat/évet is töltenek egy távoli országban.

Az elmúlt évek során a soproni, és kiváltképp a helyi egyetemi élet meghatározó szereplője lett az egyesületünk.

Gyűlés:

E-mail: rotaract.club.sopron@gmail.com
Facebook
Instagram: @rotaractclubsopron

 

Rotaract Club Szeged

A szegedi Rotaract Club egy olyan fiatalokból álló társaság, melynek tagjai tesznek azért, hogy a világ – amelyben élünk – jobb legyen.

Számunkra az, hogy rotaract-osok lehetünk, egy nagy családhoz – közösséghez – való tartozást jelent, hiszen szerte az országban és a világban találkozhatunk Rotaract klubokkal és ami a legfontosabb, a Rotaract szellemiségét képviselő tagokkal, barátokkal.
Rotaract-osnak lenni életforma, mely megbecsülésre, tiszteletre és alázatra tanít, mindemellett pedig biztonságot, szeretetet és barátokat ad, melynek értéke felbecsülhetetlen!

Gyűlés:

E-mail: szeged.rotaract@gmail.com
Facebook
Instagram: @szeged.rotaract

 

Rotaract Club Veszprém

 

Gyűlés:

E-mail:
Facebook
Instagram: @rotaract.veszprem