RAC_BP_KLUBOK

 

Rotaract Budapest-Duna Club:

A Budapest Duna Clubot Magyarország egyik legrégebben alapított Rotaractjaként tartják számon, jelenleg mégis a fiatal nemzedék alkotja tagságunk túlnyomó részét. Szervezetünk tagjaként lehetőséged nyílik egy olyan szenzációs társaság részévé válni, amely számos különböző gondolkodású, tehetséges fiatalt vonzott már magához. Gyűléseink hasznosak és szórakoztatóak, de leginkább jótékonysági projektjeink, nemzetközi barátainkkal szervezett rendezvényeink és csapatépítéseink mutatják meg a csapat erejét. Látogass meg minket és állj be a sorba a többi diákszervezethez hasonlóan; a különbség mindössze annyi: nálunk nem a sor végére kerülsz, hanem lehetőséget kapsz hozzá, hogy minél előbb a legjobb lehess társaid segítségével!

Gyűlés: minden kedden 19:00-kor az Udvaromban

Facebook: Rotaract Budapest-Duna Club

 

Rotaract Club Budapest – Margitsziget:

Budapesten élsz és szívesen csatlakoznál egy fiatalos jótékonysági klubhoz? Szeretnél a szabadidődben embertársaidon segíteni közben pedig életre szóló barátságokat kötni? Akkor jó helyen jársz – a Rotaract Klub Margitsziget csak Rád vár! Nincs más dolgod, mint a megadott elérhetőségeken vagy minden második csütörtökön 19.00-kor a Dohány utca 7. szám alatti szuper helyen felkeresni minket és mi eláruljuk Neked a választ! Ne felejtsd, a jelszó: Rotaract!

Faceboook: Rotaract Club Budapest – Margitsziget

 

Rotaract Club Tabán:

A Rotaract Club Tabán egyike a Budapesten működő öt Rotaract klubnak. Az elmúlt évek alatt több visszatérő és egyszeri projekt során igyekeztünk elérni az alapításkor a Rotaract világklubok szellemiségéhez fűződően kitűzött céljainkat: “Segíteni mindenek felett”.
Számos projekt van a hátunk mögött, és folyamatosan dolgozunk az újakon. Rendszeresen gyűjtünk tartós-élelmiszert különböző budapesti hipermarketekben, más Rotaract klubokkal együttműködve. 2014. novemberében a Zuglói Önkéntes Tűzoltó Egyesület és az AVE Interact Tabán is eljött segíteni, hogy még több adomány gyűljön össze a budapesti Esze Tamás Gyermekotthonnak. A SOTE Tűzoltó utca 37-47. szám alatt elhelyezkedő Elméleti Orvostudományi Központjában található, általunk épített ruhagyűjtő konténert minden évben háromszor kiürítjük és a ruhákat eljuttatjuk a rászorulóknak. Ezen kívül részt vettünk már jótékonysági karácsonyi vásáron, szerveztünk jótékonysági koncertet, ahol többek között Lóci is játszott és gyerekeket is pingáltunk a Falkarton.

Gyűlés: minden csütörtökön 19:30-tól a Booktában (1023, Budapest,  Margit utca 3).

Facebook: Rotaract Club Tabán

 

Rotaract Club Budapest – City:

A Rotaract Budapest-City az egyetlen Rotaract klub Magyarországon, ahol a gyűlések hivatalos nyelve az angol. Éppen ezért főleg külföldi tagok alkotják, de bárkit szívesen látunk, aki érdeklődést mutat a klubunk iránt, legyen az külföldi, vagy magyar. Legfőbb célunk, hogy segítsük a környezetünkben élőket, miközben egy olyan közösséget alkotunk, ahol lehetőség van arra, hogy az emberi kapcsolatokból barátságok alakuljanak. Ehhez irányvonalat és garanciát a Rotary és a Rotaract szellemisége nyújt nekünk. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, gyere el egy gyűlésünkre és ragadj itt.

Gyűlés: minden kedden

Facebook: Rotaract Club Budapest – City

 

Budapest – Budavár Rotaract Club:

Budapest-Budavár Rotaract Club 1996-ban, az egyik első budapesti klubként alakult. Túlnyomórészt dolgozó tagokból álló klub, jó hangulatú baráti társaságként szervezzük jótékonysági projektjeinket. Minden évben megrendezett eseményeink közé tartozik egy óvoda halmozottan hátrányos helyzetű gyerkőceinek támogatása, az OviMikulás, OviHúsvét keretei között. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a gyűléseinken.

Gyűlés: Grund, minden héten kedden 19:00-től

Facebook: Budapest – Budavár Rotaract Club