Logo

Rotaract Budapest-Duna Club:

A Budapest Duna Clubot Magyarország egyik legrégebben alapított Rotaractjaként tartják számon, jelenleg mégis a fiatal nemzedék alkotja tagságunk túlnyomó részét. Szervezetünk tagjaként lehetőséged nyílik egy olyan szenzációs társaság részévé válni, amely számos különböző gondolkodású, tehetséges fiatalt vonzott már magához. Gyűléseink hasznosak és szórakoztatóak, de leginkább jótékonysági projektjeink, nemzetközi barátainkkal szervezett rendezvényeink és csapatépítéseink mutatják meg a csapat erejét. Látogass meg minket és állj be a sorba a többi diákszervezethez hasonlóan; a különbség mindössze annyi: nálunk nem a sor végére kerülsz, hanem lehetőséget kapsz hozzá, hogy minél előbb a legjobb lehess társaid segítségével!

Gyűlés: minden kedden, vagy szerdán 18:00-kor a Deák Palotában

Facebook: Rotaract Budapest-Duna Club

 

Budapest – Budavár Rotaract Club:

Budapest-Budavár Rotaract Club 1996-ban, az egyik első budapesti klubként alakult. Túlnyomórészt dolgozó tagokból álló klub, jó hangulatú baráti társaságként szervezzük jótékonysági projektjeinket. Minden évben megrendezett eseményeink közé tartozik egy óvoda halmozottan hátrányos helyzetű gyerkőceinek támogatása, az OviMikulás, OviHúsvét keretei között. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a gyűléseinken.

Gyűlés: Grund, minden héten kedden 19:00-től

Facebook: Budapest – Budavár Rotaract Club

 

Rotaract Club Budapest – Margitsziget:

Budapesten élsz és szívesen csatlakoznál egy fiatalos jótékonysági klubhoz? Szeretnél a szabadidődben embertársaidon segíteni közben pedig életre szóló barátságokat kötni? Akkor jó helyen jársz – a Rotaract Klub Margitsziget csak Rád vár! Nincs más dolgod, mint a megadott elérhetőségeken vagy minden csütörtökön 19.00-kor a Cactus Juice-ban (Jókai tér 5.) felkeresni minket és mi eláruljuk Neked a választ! Ne felejtsd, a jelszó: Rotaract!

Gyűlés: minden csütörtökön 19:00-kor a Cactus Juice-ban

Faceboook: Rotaract Club Budapest – Margitsziget

 

Rotaract Club Budapest – City-Sasad:

A Rotaract Budapest-City az egyetlen Rotaract klub Magyarországon, ahol a gyűlések hivatalos nyelve az angol. Éppen ezért főleg külföldi tagok alkotják, de bárkit szívesen látunk, aki érdeklődést mutat a klubunk iránt, legyen az külföldi, vagy magyar. Legfőbb célunk, hogy segítsük a környezetünkben élőket, miközben egy olyan közösséget alkotunk, ahol lehetőség van arra, hogy az emberi kapcsolatokból barátságok alakuljanak. Ehhez irányvonalat és garanciát a Rotary és a Rotaract szellemisége nyújt nekünk. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, gyere el egy gyűlésünkre és ragadj itt.

Gyűlés: minden szerdán a Grundon

Facebook: Rotaract Club Budapest – City